Előzmények
Kattintson ide a belépéshez! Regisztrálni itt lehet. A Fidelio.hu fórumszabályzata itt olvasható
Facebook: irány az ötezer!
A címoldalról ajánljuk
Mintha és majdnem
Borisz Berezovszkij távollétében is jeles rendű, bár kissé matt koncerttel zárta bérletsorozatát a Nemzeti Filharmonikus Zenekar. KRITIKA
Hintázz óriás falovon!
Szőke Gábor Miklós szobrászművész és Huszár András építész hatalmas Hintalova május 25-én rekorddöntésre készül a Budai Várban.
Elmarad az Orfeo Zenekar pünkösdi koncertje
A ProArtFest május 25-i nyitókoncertjén Vashegyi György együttese helyett az Aura Musicae lép fel.
Gereben Zita: "A pop mindig is közel állt hozzám"
Két évvel első albumuk után új koronggal jelentkezik az énekesnő. Az Our Places lemezbemutató koncertje május 26-án lesz a BJC-ben. INTERJÚ
Táncfilm Jákob párnájáról
Az idén 80. évfordulóját ünneplő amerikai Jacob's Pillow Táncfesztiválon forgatott dokomentumfilm lenyűgöző táncelőadásokat mutat be. VIDEÓ
Rába Roland: "Ez egy nagyon mai történet"
Június 26-tól látható a Belvárosi Színházban az Orlai Produkció következő bemutatója, a világpremiernek számító Kramer kontra Kramer. INTERJÚ
Kerényi Miklós Gábor: "Halálosan szerelmes vagyok a Bohém Castingba!"
A Budapesti Operettszínház egy jól futó szekérhez hasonlítható – vélekedik Kerényi Miklós Gábor, az intézmény igazgatója. INTERJÚ

Ez tényleg nagyon jó vásár volt! Normál esetben 9.500 forintba kerül. Megkérdezhetem, hol is történt ez a biznisz?
Glinka/Ruszlán és Ljudmilla/Netrebko, Ognovenko,Gergiev (Decca).
A DVD-t 2999 (!) forintért vettem, dupla (!!) lemezes kiadás, booklettel együtt...
Mint, korábban már említettem, egyszerűen pazar kiállítású az előadás, és most hozzátenném (miután a feleségem harmadszor nézi végig a csekély öt (!) felvonást) nemcsak Anna miatt, hanem a szédületes táncjelenetek miatt is érdemes megvenni.
Tehát, balettrajongóknak kötelező...!
(Korántsem mellesleg: a férfi címszereplő, Ognovenko is nagyszerű, bődületes hangja van...)