Sötét idők
A kínai közelmúlt egy még mindig elhallgatott időszakáról, az 1959 és 1961 közti éhínségről huszonévesek készítettek megrázó előadást. KRITIKA
Ha továbblép Shop oldalunkra, folytathatja a vásárlást.
A mégsem gomb megnyomására rendelési szándékát töröljük.
A kínai közelmúlt egy még mindig elhallgatott időszakáról, az 1959 és 1961 közti éhínségről huszonévesek készítettek megrázó előadást. KRITIKA
A Kossuth-díjas művésztől a családja, balettművészek, énekesek, színészek búcsúztak az Opera előcsarnokában és a Farkasréti temetőben.FOTÓRIPORTTAL
A fiatal New York-i jazz-generáció kiemelkedő bőgőse Oláh Tzumo Árpáddal és Csízi Lászlóval lép fel.
Az Operaház idei évadában még négy alkalommal tűzik műsorra a Toscát. A darabról Köteles Géza korrepetitor-karmesterrel beszélgettünk. INTERJÚ
Hamarosan elkezdődik a Végh Sándor Nemzetközi Vonósnégyes Verseny. Az előzsűri munkájáról kérdeztük a Bartók Vonósnégyes primáriusát. INTERJÚ
Az MNG és a Szépművészeti Múzeum a tervek szerint hamarosan összeolvad - utánanéztünk, mi a helyzet a július elsejére ígért lépéssel.
Az idén 70. születésnapját ünneplő Medveczky Ádám és Simon Erika írónő beszélgetéséből a Kairosz Kiadó jelentetett meg könyvet.
A Fidelio Média Kft. és kiadványai a Libri Csoport új médiacége, a Zsoldos Dávid által vezetett Libri Média részeként működnek tovább.
Kedves Fidelo!
Ide is bemásolom a múltkori hozzászólásomat + 1 társamét,mert még nem kaptunk rá választ! :((
Legyenek szívesebb mihamarabb reagálni rá!
Köszönöm.
Opera [8]
2005.02.03. 19:15
Tisztelt Fidelio !
Én sem kaptam még meg, a tavaly tavasszal nyert opera jegyimet,dettó úgy jártam,mint Figaró,nekem se válaszoltak az illetékesek. Reménykedhetünk még,hogy megkapjuk???
Figaró [7]
2005.02.03. 19:09
Kedves Fidelio!
Jó lenne tudni a most futó,ill. már befejeződött játékok nyerteseit is!
És tényleg célszerű lenne levenni a karácsonyi,és a többi, már lejárt játékot a honlapról!
Valamint a több mint 1 éve nyert Erkel színházba szóló,választató jegyemet még mindíg nem kaptam meg,hiába vettem fel a kapcsolatot az illetékesekkel,válaszra sem méltattak! :-((
Reménykedhetek még,hogy 1x eljutok 1 opera előadásra, a jogosan nyert jegyemmel?????!
Kedves Fidelio bácsi!
Én is elmehetek Önnel Operába? Esetleg pezsgőt is tetszik kínálni hozzá?
tisztelettel tr. trotty
Kedves Fidelio bácsi!
Kedves Fidelio bácsi!
Kedves Fidelio!
A múltkoriban írtátok, hogy egyre jobban elözönlenek Benneteket a helyes megfejtések, már tízezres a nagyságrend.
Nem gondoltatok még a megfejtések elektronikus feldolgozásának lehetőségére?
Kedves Játékosok!
A helyes megfejtés: III. Gusztáv.
Nyerteseink: gladiátor2, Éva, szidi, lpalne és MM. Gratulálunk!