Sötét idők
A kínai közelmúlt egy még mindig elhallgatott időszakáról, az 1959 és 1961 közti éhínségről huszonévesek készítettek megrázó előadást. KRITIKA
Ha továbblép Shop oldalunkra, folytathatja a vásárlást.
A mégsem gomb megnyomására rendelési szándékát töröljük.
A kínai közelmúlt egy még mindig elhallgatott időszakáról, az 1959 és 1961 közti éhínségről huszonévesek készítettek megrázó előadást. KRITIKA
A Kossuth-díjas művésztől a családja, balettművészek, énekesek, színészek búcsúztak az Opera előcsarnokában és a Farkasréti temetőben.FOTÓRIPORTTAL
A fiatal New York-i jazz-generáció kiemelkedő bőgőse Oláh Tzumo Árpáddal és Csízi Lászlóval lép fel.
Az Operaház idei évadában még négy alkalommal tűzik műsorra a Toscát. A darabról Köteles Géza korrepetitor-karmesterrel beszélgettünk. INTERJÚ
Hamarosan elkezdődik a Végh Sándor Nemzetközi Vonósnégyes Verseny. Az előzsűri munkájáról kérdeztük a Bartók Vonósnégyes primáriusát. INTERJÚ
Az MNG és a Szépművészeti Múzeum a tervek szerint hamarosan összeolvad - utánanéztünk, mi a helyzet a július elsejére ígért lépéssel.
Az idén 70. születésnapját ünneplő Medveczky Ádám és Simon Erika írónő beszélgetéséből a Kairosz Kiadó jelentetett meg könyvet.
A Fidelio Média Kft. és kiadványai a Libri Csoport új médiacége, a Zsoldos Dávid által vezetett Libri Média részeként működnek tovább.
Kar hogy a Szigeten vannak a koncertek, valahogy nincs gyomrom kimenni olyan emberek koze mint akik tosgyokeres szigetesek, tisztelet a kivetelnek. Nem lehetne jovore egy komolyzenei meg jazz-szigetet csinalni??? Oda még ki is koltoznék, komolyan mondom. Persze tudom hogy nem lehet mert egy halom penz es a kulturara soha nincs eleg.
Sziasztok,
Gabi nagyon szépen játszott - bár a Sziget zajával sajnos neki is meg kellett küzdenie. A műsor (ahogy emlékszem): Scarlatti A-dúr szonáta, a Fisz-dúr Chopin-impromptu, Liszt Valse Impromptu és a 104-es (E-dúr) Petrarca-szonett, Bartók 3 csíkmegyei népdal, Schumann Traumeswirren (a Fantasiestücke-ből). Szünet után: Liszt 12. magyar rapszódia és a Dante-szonáta.
Sajna nem járok arra,meg most nem adok rá ki 4500 ft-ot...,meg nincs is időm.De jövőre remélem újra eljön és megajándékoz bennünket újabb koncertjével...De remélem egyszer majd a T.Fidelio leírja,mi volt a műsor,ha tudja.
Ivan, engem is erdekelne. Ha Te ott jarsz esetleg megirnad ide nekem mit jatszott es milyen volt?
Koszike.
Ha mas irja meg annak is orulni fogok :)
És a műsort esetleg le tudnátok írni?Köszi
Farkas Gábor kedden (augusztus 10.), este fél nyolctól játszik majd.
Komolyzenei és irodalmi sátor = Fidelio-sátor.
Most nem is hallom...,jól le van védve a hangtól,hál'Istennek.Volt már valaki?Milyen?Állítólag a Farkas Gábor(zong) játszik ott.Ez igaz?Én minden évben tervezem,hogy jövőre kimegyek..de valahogy lemaradok róla mindig.
Apropó!!!!Fidelio-sátor nincs??????!