Sötét idők
A kínai közelmúlt egy még mindig elhallgatott időszakáról, az 1959 és 1961 közti éhínségről huszonévesek készítettek megrázó előadást. KRITIKA
Ha továbblép Shop oldalunkra, folytathatja a vásárlást.
A mégsem gomb megnyomására rendelési szándékát töröljük.
A kínai közelmúlt egy még mindig elhallgatott időszakáról, az 1959 és 1961 közti éhínségről huszonévesek készítettek megrázó előadást. KRITIKA
A Kossuth-díjas művésztől a családja, balettművészek, énekesek, színészek búcsúztak az Opera előcsarnokában és a Farkasréti temetőben.FOTÓRIPORTTAL
A fiatal New York-i jazz-generáció kiemelkedő bőgőse Oláh Tzumo Árpáddal és Csízi Lászlóval lép fel.
Az Operaház idei évadában még négy alkalommal tűzik műsorra a Toscát. A darabról Köteles Géza korrepetitor-karmesterrel beszélgettünk. INTERJÚ
Hamarosan elkezdődik a Végh Sándor Nemzetközi Vonósnégyes Verseny. Az előzsűri munkájáról kérdeztük a Bartók Vonósnégyes primáriusát. INTERJÚ
Az MNG és a Szépművészeti Múzeum a tervek szerint hamarosan összeolvad - utánanéztünk, mi a helyzet a július elsejére ígért lépéssel.
Az idén 70. születésnapját ünneplő Medveczky Ádám és Simon Erika írónő beszélgetéséből a Kairosz Kiadó jelentetett meg könyvet.
A Fidelio Média Kft. és kiadványai a Libri Csoport új médiacége, a Zsoldos Dávid által vezetett Libri Média részeként működnek tovább.
Itt hon valóban egyedül vagyok, de felőled ez ott...
Rólad voszont azt hittem, te vagy az első magyar vanqweri győztes, aki király lehetne - off !
Neked mint újnak látni lehet egy néhány érdekességet: elolvastam a cikket, amit a szerkesztők vitaindítónak neveztek, holott nem is akartam senkivel vitázni, csak hozzászóltam, hozzáfűztem egy-két megjegyzést, nem is mindent, de mindegy, nem reagáltak rá: maradt Fenyő a tavalyi díjazott.
Arra jó volt az egész, hogy én is elmentem a koncertre, és lehet, hogy mindenki más is fideliós volt :-) Ott voltál?
A ráadást hazáig dúdoltam, de most sem vagyok biztos, melyik 12 változatból való.
Még egy: a bevezető cikk címe is rossz, mivel a díj neve egy latin felsőfok, érthetően prima írásmóddal, de a Junior Primák az ugyancsak nem jó, bár lehetne egy Primák Junior nevű szlovák vagy cseh gordonkás neve is magyarra fordítva.
Különben Prímák a helyes a címben... Meg kell szokjad, hogy a Fideliót éppen a Fidelio nem olvassa :-)
Hát így vagyunk - el így magunkban; üdvözöllek mint régi az újat!
Egy egyhetes újszülöttnek minden vicc új.
Úgy tűnik, egészen jól 'elvagy' itt egyedül ... további jó mulatást