Eltemették Seregi Lászlót
A Kossuth-díjas művésztől a családja, balettművészek, énekesek, színészek búcsúztak az Opera előcsarnokában és a Farkasréti temetőben.FOTÓRIPORTTAL
Ha továbblép Shop oldalunkra, folytathatja a vásárlást.
A mégsem gomb megnyomására rendelési szándékát töröljük.
A Kossuth-díjas művésztől a családja, balettművészek, énekesek, színészek búcsúztak az Opera előcsarnokában és a Farkasréti temetőben.FOTÓRIPORTTAL
Színvonalas és társadalmilag elkötelezett világzenét játszik a Rupa and the April Fishes, akik május 31-én érkeznek a Müpába. MAGAZIN
A Budapesti Wagner-napokon június 3-án és 19-én a Müpában látható a Tannhäuser. A darab rendezőjével, Matthias Oldaggal beszélgettünk. INTERJÚ
Nemrég tért haza a Prima Primissima-díjas zongoraművész svájci turnéjáról, ahol többek között Chopin és Liszt műveit szólaltatta meg. INTERJÚ
Az Erzsébet téren május 25-28. között lesz design vásár, fotókiállítás, családi program és koncert is az Urbitális Majális részeként.
A kínai közelmúlt egy még mindig elhallgatott időszakáról, az 1959 és 1961 közti éhínségről huszonévesek készítettek megrázó előadást. KRITIKA
Az idén 70. születésnapját ünneplő Medveczky Ádám és Simon Erika írónő beszélgetéséből a Kairosz Kiadó jelentetett meg könyvet.
A kis gonosz fidis(zes)ek, mindent kiradíroznak.
A sajnálatosan kiradírozott R.I.P. topikod helyett, ugyan olyan funkcióval használhatnánk az idén halottak napja előtt indított Az emlékezés gyertyalángjai topikot. Az talán megmarad...
Mivel nem vagyok egy nagy topicnyitogató, így nem akartam újat nyitni, főleg, hogy még van másik kettő is. Habár a fidi ezt szereti, azt is ha minden halálhírre külön topic nyílik, így az én R.I.P. topicomat azonnal ki is radírozta.
2005ös jelöltre 2010-ben szavazzunk? Akkor én vitéz Nagybányainéra karitatív tevékenységéért, hátha megtanulta mán kezelni a mobilt!
Néhány hónappal ezelőtt volt szerencsém megismerkedni Dévény Annával, aki egyedülálló módszere segítségével sok mozgászavaros kisbabát gyógyított már meg. Több olyan barátom, ismerősöm is van, aki sajnos és szerencsére személyes tapasztalatával is meg tudja erősíteni, hogy Panni néni, aki egész életét áldozta arra, hogy módszerét fejlessze, méltó arra, hogy idén elnyerje a Prima Primissima kitüntetést.
A segítségeteket abban szeretném kérni, hogy ha van egy percetek, tegyétek meg, hogy szavaztok Panni nénire telefonon, vagy sms-ben, vagy akár interneten, az alábbiak szerint 2010. november 29. 12.00 óráig:
tel/sms: 0670-70-77-004/2 (Fontos, hogy a telefonszám után a 2-es számra szavazzatok, mert ez jelöli Dévény Annát!!)
internet: www.primaprimissima.hu - Internetes szavazás menüpont
A Dévény Annáról elnevezett alapítvány sajnos igen rossz anyagi körülmények között működik, ezért hatalmas segítség lenne számukra az 50 000 eurós pénzjutalom.
Schweitzer, Kerényi, Fesztiválzenekar, etc.
Szerintem: Spiró, Seregi, Gyulai, Ferge Zs., Schweitzer, Kerényi J., Tamás E., Fridi, Erdélyi, BFZ. Majd fogjuk látni...
Folyt!
A legtöbb találatot elért versenyző megkapja a Fidelio levelezőinek virtuális vállveregetését, mint a "Hogyan osszuk le a kártyákat, hogy minden oldal elégedett legyen?" cím 2005. évi kitüntetettje. Pénz az nem jár, de legalább adómentes ...
Játsszunk! Tippjeim:
Hubay Miklós, Seregi László, Sváby Lajos, Kornai János, Kozma Imre, Csete György/Kerényi?!, Tamás Ervin, Ráday Mihály, Sztendrei Skanzen/Berecz?!, Kováts Kolos.
Játsszunk! Ki követ?!
Talán igaz, hogy szégyenkezett, legalábbis ezt láttuk a tvén - de azért eszébe nem jutott visszaadni. S ma már maga mellé emelte Bachot. Ez nem csak egyet jobbról, egyet balról - sokkal többről van szó: törtetés minden áron.
Tudod, a Presser legalabb szegyenkezett a zsuri helyett is, hogy o kapta...
Szomoru ez az egyet jobbrol, egyet balrol hozzaallas.
A legjobb az elektronikus sajtó triumvirátusa... Itt nem lehet tévedni a végső választásnál. Majd kíváncsi leszek az eredményekre. Vajon hány presszer kerül az idén az élre?