Eltemették Seregi Lászlót
A Kossuth-díjas művésztől a családja, balettművészek, énekesek, színészek búcsúztak az Opera előcsarnokában és a Farkasréti temetőben.FOTÓRIPORTTAL
Ha továbblép Shop oldalunkra, folytathatja a vásárlást.
A mégsem gomb megnyomására rendelési szándékát töröljük.
A Kossuth-díjas művésztől a családja, balettművészek, énekesek, színészek búcsúztak az Opera előcsarnokában és a Farkasréti temetőben.FOTÓRIPORTTAL
Színvonalas és társadalmilag elkötelezett világzenét játszik a Rupa and the April Fishes, akik május 31-én érkeznek a Müpába. MAGAZIN
A Budapesti Wagner-napokon június 3-án és 19-én a Müpában látható a Tannhäuser. A darab rendezőjével, Matthias Oldaggal beszélgettünk. INTERJÚ
Játékkiállítás, rajzfilmek, artisták, nassolás, Varázshegy és százéves villamosok - csak néhány a gyereknapi hétvége programjaiból.
Nemrég tért haza a Prima Primissima-díjas zongoraművész svájci turnéjáról, ahol többek között Chopin és Liszt műveit szólaltatta meg. INTERJÚ
Az Erzsébet téren május 25-28. között lesz design vásár, fotókiállítás, családi program és koncert is az Urbitális Majális részeként.
A kínai közelmúlt egy még mindig elhallgatott időszakáról, az 1959 és 1961 közti éhínségről huszonévesek készítettek megrázó előadást. KRITIKA
Tudom, csak néha reménykedem, hogy hátha hátha van még olyan terület, ahol (átvitt értelemben) nem az a tétel érvényesül, amit Balsai fogalmazott meg: 'a dohánylobbi erősebb volt a kormánynál'.
Tudod, hogy így van!
Hát lehet, hogy tényleg 'agyhalottaknak', ugyanis Mága 'felfedezője' az a Tasnádi, aki három milkáért vett magának orvosi igazolást, hogy a sittről kiengedjék. Szép karriert futott be azóta!
Igen, valóban nem értem, hogy a Prima közelébe, hogy került Mága?
Igaz, már azt sem értettem, hogy miért ő lett a DunaTV 'arca', amikor arról beszélt Ókovács, hogy nem Mágával akarják 'eladni' a DunaArt, majd 3 héttel később mégis Mágát választották!
Ebből csak az derült ki számomra, hogy Ókovácsnak sok köze nem lehetett hozzá, egyszerűen a feje fölött döntöttek róla. 
Mindkettőt volt "szerencsém" meghallgatni...
Szentpéteri "művésznő" baltával verte a zongorát, Mága pedig zseniálisan tudta nyekergetni a szárazfát!
Semmitmondó, talmi csillogás agyhalottaknak....
(Én a Jóska zeneiskoláját frequentáltam diligenter.)
(Én a Jóska zeneiskoláját frequentáltam diligenter.)
Nem érted Mágát? Mágá nem érteni őt? Pedig érthető a közönség választása, mert ennyire értenek az értékekhez, meg a médiamunkások a sztároláshoz. Szívesen elmennék egy Szentpéteri Csilla és Mága Zoltán által adandó estre, illetve dehogy, inkább olvasnám a zenekritikusok véleményét. Az esemény lehetne a Puskás Stadionban, vagy a Hősök terén: fehér zongora, fehér hegedű, fehér szmoking stb. A tárgybani díj teljes leértékelődése, de ez ván...
Igen, csak most derült ki számomra. Bocs, de nem én gyűjtöm a Best of-okat rólad, így honnan tudhattam volna előbb? Hehehe...
Dír brév, ez csak most derül ki? A nevezett tanár úr (jelenleg a SZIG igazgatója) nem tanított bennünket, úgyhogy csak névről hallottam róla...
Nem mondod, hogy Jóskás voltál? Párdányi tanár úr nálatok is kiugrott az ablakon, ha valaki nem tudott egy évszámot?
Hiába no, dír brév, a profi az profi: neked még kutakodnod sem kell, mint Károlynak, egyszerűen megérzésből jön az infó. (A másik zenei alma materem a jelenleg Lajtha László Művészeti Intézményként - vagy hasonlóként - működő volt XX. kerületi zeneiskola, a(z akkor még a Villányi úton működő) József Attila Gimnáziumot nem elfelejtve, Sass tanár úr kapcsán).
Just to connect the dots...
Valahogy éreztem, hogy ezért örülsz neki, hátsó gondolat nincs is, csak a másik két jelölt volt esélytelen ebben a helyzetben. Viszont én Mágát nem értem továbbra sem!
A kép alapján ítélve szép helyre ment (ld. a Soylent Green c. filmet).
Bocs, de ez kellett...
Dír brév, kis személyes információ: a Weiner Konzi még zeneiskola korában egyik zenei alma materem volt, ebből kifolyólag nagyon sok kellemes élmény fűz hozzá. Ezért őszintén örülök, minden hátsó gondolat nélkül.
W!.
Természetese Hofer Miklós (RIP- idén januárban ment el, 80 évesen.
Schöne ungarische Wirtschaft :-)
Az intézmény éppen 100 éves, így a másik két jelöltnek nem sok esélye volt idén.
Igazad van, nem ettől jó, vagy rossz. De én nem is mondtam ilyet.
Valóban Hofer (és nem Hoffer, ahogy szinte mindenki írja a nevét) is, Bán Ferenc is...
Schöne ungarische wirtschaft...