A témához csak belépett felhasználók szólhatnak hozzá.
Kattintson ide a belépéshez! Regisztrálni itt lehet.
A Fidelio.hu fórumszabályzata itt olvasható
Új hozzászólás   Új téma

1. 11 13:55 2009.01.28
    -

a hozzászólást még senki nem értékelte

A címet nyilván a menedzserirodában találták ki. A vezető az USA-ban tanulta a szakmát, nyilván ott ez a bombasztikus fogalmazásmód bevett és szükséges. Magyarországon talán még nem tartunk itt. Viszont az, hogy errefelé haladunk, az biztos. Ha húsz évvel ezelőtt próbált volna valaki így kampányolni, kinevettük volna. Tíz évvel ezelőtt felháborodtunk volna. Ma már csak morgunk.

Tíz év múlva ez lesz a természetes? Jó, jó, de mi lesz húsz év múlva? hova devalválódhat még ez?

2. 10 12:25 2009.01.27
    -

Az örökösök szó különben nagyon törökösön "szól", de nem ez a lényeg. Különben nemcsak elhalálozással lehet trónust örökölni, mert ahogy valaki megszerzi azt, el is veszítheti, kvázi "lemondhat" róla, mondom ezt kissé rezignáltan, (a trónról) lemondóan :-)

Nyugdíjba pedig mindenki elvonul valamikor, ha nem is királyi nyugdíjjal.

A virtuális trónusokra tehát sokan pályázhatnak, és sikerrel fel is kapaszkodhatnak rá az érdemesek.

A szóban lévő művészek szerencsére mind nagyon jók, és többet kéne olvasni, hallani a működésükről!

3. 9 10:49 2009.01.27
    -

No igen, furcsa egy cím, de biztosan nem a szereplőktől származik. Ha a mai magyar zeneélet nagyjaira gondolunk, mint trónon ülőkre, még sértő is lehet, hiszen egyikőjük sem kíván még sem meghalni, sem "nyugdíjba vonulni", úgy gondolom. Egyetértek rózsavirággal, hogy ez a cím kellemetlen helyzetbe hozza ezeket a fiatalokat is. Talán újra kéne gondolni.

4. 8 09:23 2009.01.27
    -

Kedves Mindegy, szerintem akkor veszett oda az indító hozzászólásod, amikor az egyik kolléga össze akarta vonni a két topicot... én most megtettem. Elnézést - és köszönjük, hogy figyelsz a bakikra! :)

5. 7 08:21 2009.01.27
    -

Nem emlékszem, mit írtam pontosan az indító hozzászólásomban, de valószínűleg a trónról és annak örökléséről lehetett szó az idétlen cím olvastán. Nem hiszem, hogy bárkit megbántottam volna a tehetséges és kiváló zenészek és menedzselésük kapcsán.

Hogy miért moderálták, nem tudom, miközben más témákban néha nagyon meggondolatlan beírásokat olvasni  :-(

Már két azonos című topik is van, de közeleg az áprilisi, 3. hgv. időpontja.

Az azt felvezető cikk is ugyanazzal a címmel fog íródni?

Az ilyan bakikra ki figyel?

6. 6 01:43 2009.01.27
    -

Kedves fiatalok, de a  " tronon"  ülök se öregek. Nem való a fiatalokat ilyen kellemetlen helyzetbe hozni Nagy öröm, hogy sok jó hangszeres művészünk van, legyen lehetőségük fellépni. Azt hirdessük is nagy komolysággal, hogy hol és mikor lehet őket meghallgatni, mert közönség nélkül a király is meztelen.

Sok sikert az életben.

7. 5 01:28 2009.01.27
    -

Miért moderáltak? mert az nem mindegy...

Egyébként az ifjak tehetségesek, az hogy menedzselik őket, az helyes, de ez a bombasztikus cím ízléstelen és gusztustalan. Dixi!

8. 4 01:24 2009.01.27
    -

Törölte a rendszer, leírom még egyszer.

Ugyan miféle trónra pályáznak a trónörökösök, mert én semmi ilyesmit nem látok. És kitől óhajtanának örökölni a négy zongorista-koronaherceg urak?

KI TALÁLTA KI EZT AZ ÍZLÉSTELEN, GUSZTUSTALAN CÍMET ENNEK A KONCERTSOROZATNAK? VAGY NETÁN EZ MÁR ELENGEDHETETLEN FELTÉTELE ANNAK, HOGY ÓRIÁSPLAKÁTOT NYOMATHASSON VALAKI?

9. 3 21:45 2008.11.10
    -

Ki ott a trónörökös? Mert Károly - nem! William! Tud zongorázni?

10. 2 21:13 2008.11.10
    -

Most olvasom, hogy Károly herceg mostanában ünnepli majd - két koncerttel - a 60. születésnapját. Az elsőn a mamával, II. Erzsébettel és vendégeikkel, az európai királyi családok tagjaival együtt hallgathatják majd a Királyi Filharmonikusokat, a másikra Charles és Camilla hívták meg Rod Stewartot, aki átírta a régi nótáját és azt fogja énekelni, hogy Da ya think, I'm sixty...

11. 1 21:01 2008.11.10
    -

[MODERÁLVA]

Kiemelt cikkeink

Eltemették Seregi Lászlót

A Kossuth-díjas művésztől a családja, balettművészek, énekesek, színészek búcsúztak az Opera előcsarnokában és a Farkasréti temetőben.FOTÓRIPORTTAL

A tűzről pattant énekesnő gyógyít is

Pannonica mindig felnézett Thelonius Monkra

Színvonalas és társadalmilag elkötelezett világzenét játszik a Rupa and the April Fishes, akik május 31-én érkeznek a Müpába. MAGAZIN

Szűz kéz

A Budapesti Wagner-napokon június 3-án és 19-én a Müpában látható a Tannhäuser. A darab rendezőjével, Matthias Oldaggal beszélgettünk. INTERJÚ

Programok kicsiknek és nagyoknak a gyereknapi hétvégére

Ugrin Gábor

Játékkiállítás, rajzfilmek, artisták, nassolás, Varázshegy és százéves villamosok - csak néhány a gyereknapi hétvége programjaiból.

Érdi Tamás: "Ezekért a pillanatokért érdemes élni"

Nemrég tért haza a Prima Primissima-díjas zongoraművész svájci turnéjáról, ahol többek között Chopin és Liszt műveit szólaltatta meg. INTERJÚ

Belvárosi design Majális

Az Erzsébet téren május 25-28. között lesz design vásár, fotókiállítás, családi program és koncert is az Urbitális Majális részeként.

Sötét idők

A kínai közelmúlt egy még mindig elhallgatott időszakáról, az 1959 és 1961 közti éhínségről huszonévesek készítettek megrázó előadást. KRITIKA

Programkereső

MIT HOL
 -TÓL   -IG