Előzmények

A témához csak belépett felhasználók szólhatnak hozzá.
Kattintson ide a belépéshez! Regisztrálni itt lehet.
A Fidelio.hu fórumszabályzata itt olvasható
Új hozzászólás   Új téma

1. 3 14:21 2010.09.01
    -

a hozzászólást még senki nem értékelte

Nemcsak ez a gond a Mezzoval, hanem az is, hogy ugyanazt csinálja, ( a Divertimezzoban) mint a Klassik rádió 92.1.

Még vége sincs az adott zenének, máris lekeverik!!Üvöltés

Hát ez, miféle amatőrizmus??

2. 2 13:13 2010.09.01
    -

A mezzo maradt, legalábbis a digitális csomagban, és erre éppen emiatt fizettem elő. Sajnos!

A digitális mezzo botrányos, ha a műsoridő jelentős részét kitevő felvételeket nézem-hallgatom!

Előbb a Keller vonósnégyes /Keller András, Pilz János, Gál Zoltán, Szabó Judit/ adott egy templomban koncertet, benne a Halál és a lányka, és nagy sikerük volt, ha bízni lehet a felvétel közönségének ízlésében,  de amit én hallottam az adásilag csapnivaló volt, tele hibával, szakadással, és ez egy magát kulturálisnak mondó tv-csatornától SZÉGYEN! Az általuk elkövetett hibák néhány %-áért már kifütyülték volna egy koncert hallgatói a v4-est, ha ők követik el.

Kereslet tehát volna, az árat megfizetjük, de ami művészet, az maradjon az, ne tegyék tönkre!

Ami a beírás alatt a Kellerék után megy: hasonlóan élvezhetetlen, de nem látom már a képet!

3. 1 14:15 2009.07.05
    -

Újpesten is eltünt a MEZZO. Kérdésemre a UPC ügyfélszolgálata azt válaszolta, hogy váltsak digitális csomagra és ott újra nézhetem kedvenc adómat.  Nekem 5.700,- Ft-ért ajánlották. Ezidáig tudtam nézni a lakás más helységében lévő készüléken is. A digitális erre nem alkalmas. /A telepítése csak egy vételi helyre szól./ Amikor szóvá tettem, hogy ez egyoldalú szerződés módosítás /azaz már a második, hiszen az Europa adónak is hült helye van/ azt a választ kaptam, hogy a hűség nyilatkozatban lévő időpont lejárt.
    A napokban "tört" be a házba a DIGI TV társaság. Lehet, hogy váltani kellene?!

Kiemelt cikkeink

Eltemették Seregi Lászlót

A Kossuth-díjas művésztől a családja, balettművészek, énekesek, színészek búcsúztak az Opera előcsarnokában és a Farkasréti temetőben.FOTÓRIPORTTAL

A tűzről pattant énekesnő gyógyít is

Pannonica mindig felnézett Thelonius Monkra

Színvonalas és társadalmilag elkötelezett világzenét játszik a Rupa and the April Fishes, akik május 31-én érkeznek a Müpába. MAGAZIN

Szűz kéz

A Budapesti Wagner-napokon június 3-án és 19-én a Müpában látható a Tannhäuser. A darab rendezőjével, Matthias Oldaggal beszélgettünk. INTERJÚ

Programok kicsiknek és nagyoknak a gyereknapi hétvégére

Ugrin Gábor

Játékkiállítás, rajzfilmek, artisták, nassolás, Varázshegy és százéves villamosok - csak néhány a gyereknapi hétvége programjaiból.

Érdi Tamás: "Ezekért a pillanatokért érdemes élni"

Nemrég tért haza a Prima Primissima-díjas zongoraművész svájci turnéjáról, ahol többek között Chopin és Liszt műveit szólaltatta meg. INTERJÚ

Belvárosi design Majális

Az Erzsébet téren május 25-28. között lesz design vásár, fotókiállítás, családi program és koncert is az Urbitális Majális részeként.

Sötét idők

A kínai közelmúlt egy még mindig elhallgatott időszakáról, az 1959 és 1961 közti éhínségről huszonévesek készítettek megrázó előadást. KRITIKA

Programkereső

MIT HOL
 -TÓL   -IG