Előzmények
Téma:
A témához csak belépett felhasználók szólhatnak hozzá. Kattintson ide a belépéshez! Regisztrálni itt lehet. A Fidelio.hu fórumszabályzata itt olvasható

NA, ez nekem is eszembe jutott, de miért? Mert láttam a Woody Allan filmet, amiben Bo Derek azt kérdezi tőle, csinálta-e már a Boleróra? Hogy aztán sikerül-e Woodynak a Boleróra ,arra már nem emlékszem, de ez a momentum a filmben többször előkerül. Ezért természetesen ez nekem is eszembe jutott már, de ezt Woodynak köszönhetem. Nem tudom, hogy a válaszolók közül hányan látták ezt a filmet szintén, elég népszerű alkotás.
Bármilyen hastáncos zene egyébként pontosan ugyanúgy megteszi, vagy valami keleti, kígyóbűvölős zene. Egy kifejezetten hastáncos zene a Bolero, de szerintem nem is akar más lenni, nekünk szokatlan ez a zene.
Ez pedig az angol nyelvű Wikipédiában olvasható Benjamin Ivrytől, Ravel biográfusától:
"and Bolero is the perfect musical expression of a sexual release which Ravel may never have enjoyed with a companion of any gender."