London - Rigoletto - 2012. április 20-22.
Merüljön el a brit metropolisz nyüzsgő forgatagában, és tekintse meg a John Eliot Gardiner vezényelte Rigolettót a Covent Gardenben!
Merüljön el a brit metropolisz nyüzsgő forgatagában, és tekintse meg a John Eliot Gardiner vezényelte Rigolettót a Covent Gardenben!
Jöjjön velünk Milánóba, és tekintse meg Puccini egyik legnépszerűbb operáját a Teatro della Scalában!
Tekintse meg Verdi Aidáját Franco Zefirelli klasszikus rendezésében a páratlan akusztikájú Teatro alla Scalában!
Kovalik azt hitte, hogy Toll interjúja toll lesz, de még a képaláírásban is Balász-ra sikeredett. Én a szerkesztők helyében inkább Balfász-t írtam volna oda. Még szerencse hogy szerinte az Operában senki nem beszél idegen nyelveken- így a német szöveg még bántóbb élét legfeljebb néhányan élvezhetik.
Köszönjük Herr Balfász.
Kovalik ugyanazt csinálja sértődöttségében, mint Göncz 1992-ben a La Stampának adott interjújában: bemószerolja az országot. Undorító.
Persze, az [55]-nél már belinkeltem.
ezt olvastátok már?
http://opera-vilag.hu/hirek_teljes.%E2%80%9Ea+szuperautok+elakadtak+a+hulye+orszagutakon%E2%80%9D+++kovalik+interju+a+suddeutsche+zeitungban+(2010+07+25)-775.html