Előzmények

A témához csak belépett felhasználók szólhatnak hozzá.
Kattintson ide a belépéshez! Regisztrálni itt lehet.
A Fidelio.hu fórumszabályzata itt olvasható
Új hozzászólás   Új téma

1. 5 17:28 2010.09.24
    -

a hozzászólást még senki nem értékelte

Kedves Leningrádifény,

Amúgy én ha már Kallóz, akkor nekem inkább Verddi, mint Belllini, dacára 1959 január 27-nek.

2. 4 09:08 2010.09.24
    -

Kedves Doctorom,

igaza lehet, mert elhallgattam egy fontos információt, hogy bizony én sem vagyok már fiatal, egyik szemem sánta, fél fülemre alig látok, fél hátam a zsírban, így nyilván én voltam az, aki a hallókészülékem helyett az unokám empé33 lejátszóját, vagy mi a csudáját vittem magammal, amiből meg Rémy Sámuel énekelte a művet, nyilván azt véltem a látott baritobasszista hangjának. Utólag vallotta be a büdös kölyök, hogy az a híres próféta dalolt, szóval mégegyszer elnézését kérem az otrombaságomért...

Az előadás után viszont jót vacsóráztam arról a hírös szopránról, a Kallózról elnevezett opera melletti vendéglátóipari egységben, majd ön is próbálja ki egyszer, ha az adóvisszatérítést felvette a Bözsi.

3. 3 22:03 2010.09.23
    -

Tisztelt Licht Hof und KundK,

Először is elnézését kérném múltkori hozzászólásom több, mint központozási hibáiért. Sajnos, eltört (zerbrochen) az egyik kontaktlencsém, és ilyenkor félig vakon  (semi-blinde, aber nicht taube, kifejezetten az Ön kedvéért formulálok auf öszterreihiscs, megadva az Ön összes udvari és királyi rangját), tehát ilyenkor félig vakon írok, mint Taube(r), Dein ist mein ganzes Herz Salami (Wurst).

A Ricsire gondoltam mostan, de ezt Ön, akiről süvít lefele az intellgentsch, úgyis tuggya.

Találtam végre egy adekvát webszájtot, komolyzenéset, sajna, nem nyomtattam ki, de valami cipőféle a neve, talán papucs ruszkiul, na mindegy, Ön bizti tudja. Olvassa el a vonatkozó topikot, én már nem szégyenlem magamat, hogy nem cseréltem elemet a hallókészülékemben, más se hallotta azt a SZÍNpatikus (de nem ám Haydn) fiatal gyereket igazán.

Biztos tartós elem kell hozzá.

Ön Lichteinsteinben adózik?

Mert én Topa vagyok a terhektől, 20-án fizette be a Bözsi a postán, közel 8 milkó.

Ismét elnézését kérve a múltkori kesze-kusza-bor írásért.

4. 2 08:32 2010.09.15
    -

Kedves Doctor Úr, nyilván idős kora miatt megrokkant hallása okán érzi kis volumenűnek Bretz Gábor hangját, tegnap ugyanis nagyot szólt az Operában. Javaslom, keressen fel egy audiológus szakembert.

5. 1 08:02 2010.09.15
    -

Bretz egy Mozart-bariton, kisebb színházba való a hang kis volumene miatt.

Kiemelt cikkeink

Eltemették Seregi Lászlót

A Kossuth-díjas művésztől a családja, balettművészek, énekesek, színészek búcsúztak az Opera előcsarnokában és a Farkasréti temetőben.FOTÓRIPORTTAL

Esterházy hadtörténet

Újrarendezték az Esterházy-család Európa egyik leggazdagabb magántulajdonban lévő fegyvertárát, melyből kiállítás nyílt Fraknó várában.

Táncosokat castingolt Alföldi

A Nemzeti Színház igazgatója a Szegedi Szabadtéri Játékok Mágnás Miskájához keresett táncosokat.

Szűz kéz

A Budapesti Wagner-napokon június 3-án és 19-én a Müpában látható a Tannhäuser. A darab rendezőjével, Matthias Oldaggal beszélgettünk. INTERJÚ

A tűzről pattant énekesnő gyógyít is

Pannonica mindig felnézett Thelonius Monkra

Színvonalas és társadalmilag elkötelezett világzenét játszik a Rupa and the April Fishes, akik május 31-én érkeznek a Müpába. MAGAZIN

Programok kicsiknek és nagyoknak a gyereknapi hétvégére

Ugrin Gábor

Játékkiállítás, rajzfilmek, artisták, nassolás, Varázshegy és százéves villamosok - csak néhány a gyereknapi hétvége programjaiból.

Érdi Tamás: "Ezekért a pillanatokért érdemes élni"

Nemrég tért haza a Prima Primissima-díjas zongoraművész svájci turnéjáról, ahol többek között Chopin és Liszt műveit szólaltatta meg. INTERJÚ

Sötét idők

A kínai közelmúlt egy még mindig elhallgatott időszakáról, az 1959 és 1961 közti éhínségről huszonévesek készítettek megrázó előadást. KRITIKA

Puccini Fesztivál – Torre del Lago – 2012. július, augusztus

Észak-Toszkána csodálatos vidékén rendezik meg az 58. Puccini Fesztivált.

Programkereső

MIT HOL
 -TÓL   -IG