Eltemették Seregi Lászlót
A Kossuth-díjas művésztől a családja, balettművészek, énekesek, színészek búcsúztak az Opera előcsarnokában és a Farkasréti temetőben.FOTÓRIPORTTAL
Ha továbblép Shop oldalunkra, folytathatja a vásárlást.
A mégsem gomb megnyomására rendelési szándékát töröljük.
A Kossuth-díjas művésztől a családja, balettművészek, énekesek, színészek búcsúztak az Opera előcsarnokában és a Farkasréti temetőben.FOTÓRIPORTTAL
Újrarendezték az Esterházy-család Európa egyik leggazdagabb magántulajdonban lévő fegyvertárát, melyből kiállítás nyílt Fraknó várában.
A Nemzeti Színház igazgatója a Szegedi Szabadtéri Játékok Mágnás Miskájához keresett táncosokat.
A Budapesti Wagner-napokon június 3-án és 19-én a Müpában látható a Tannhäuser. A darab rendezőjével, Matthias Oldaggal beszélgettünk. INTERJÚ
Színvonalas és társadalmilag elkötelezett világzenét játszik a Rupa and the April Fishes, akik május 31-én érkeznek a Müpába. MAGAZIN
Játékkiállítás, rajzfilmek, artisták, nassolás, Varázshegy és százéves villamosok - csak néhány a gyereknapi hétvége programjaiból.
Nemrég tért haza a Prima Primissima-díjas zongoraművész svájci turnéjáról, ahol többek között Chopin és Liszt műveit szólaltatta meg. INTERJÚ
A kínai közelmúlt egy még mindig elhallgatott időszakáról, az 1959 és 1961 közti éhínségről huszonévesek készítettek megrázó előadást. KRITIKA
Észak-Toszkána csodálatos vidékén rendezik meg az 58. Puccini Fesztivált.
Sajnos hétfőn nem tudtam elmenni, de 2007-ben kétszer is láttam vele a Normát (Münchenben és Bécsben), néhány éve illetve tavaly a Roberto Devereuxt (Müpában illetve Münchenben) - Gruberova szerintem is csoda. Véleményem szerint Callas óta a legjelentősebb koloratur szoprán.
(Mindazonáltal a Trillalány megnevezés hátborzongató és viszolyogtató az esetében - a Blikk nem adhatna ennél rosszab címet.)
Kedves Zsölény,
ez túlkoros Trillalány / nagymama / IN FLORIBUS legenda
szentélyt alkototott a Nemzeti Hangversenytermből.
Megvan pár felvétele a Normából, kicsit aggódtam is, hogy a
wiki szerint (...) 1946-ban (!) földreszállt csoda tényleg megvan-e még ...
és igen! Igen, és ismét: 1946. dcember 23. !!!!!!!!!!!
Amit én hallottam vele a Normából (van néhány), azok
alapján is csodás volt a mai este. A közreműködőket
tisztelet illeti G. partenereként, jórészt tényleg felnőttek hozzá.
Ami egy koncertet friss élményként nagyként igazol: nem tudom
eldönteni, hogy örülnék-e egy felvételnek. Tán jobb lenne, ha
a MüP felvétele elkallódna. Csak egy ok, amiért nem: érdemes lehet
összevetni a 2005-ös bécsi felvételekkel - manapság ennyi, 4-5 év egy
teljes karrier....
Gagyi - nem gagyi, nagyon kicsi lehet az átfedés a rajongótáborok között.
Gruberová mint lány egy kicsit túlkoros.