Szűz kéz
A Budapesti Wagner-napokon június 3-án és 19-én a Müpában látható a Tannhäuser. A darab rendezőjével, Matthias Oldaggal beszélgettünk. INTERJÚ
Ha továbblép Shop oldalunkra, folytathatja a vásárlást.
A mégsem gomb megnyomására rendelési szándékát töröljük.
A Budapesti Wagner-napokon június 3-án és 19-én a Müpában látható a Tannhäuser. A darab rendezőjével, Matthias Oldaggal beszélgettünk. INTERJÚ
A Kossuth-díjas művésztől a családja, balettművészek, énekesek, színészek búcsúztak az Opera előcsarnokában és a Farkasréti temetőben.FOTÓRIPORTTAL
A fiatal New York-i jazz-generáció kiemelkedő bőgőse Oláh Tzumo Árpáddal és Csízi Lászlóval lép fel június 2-án.
Újrarendezték az Esterházy-család Európa egyik leggazdagabb magántulajdonban lévő fegyvertárát, melyből kiállítás nyílt Fraknó várában.
A Nemzeti Színház igazgatója a Szegedi Szabadtéri Játékok Mágnás Miskájához keresett táncosokat.
Játékkiállítás, rajzfilmek, artisták, nassolás, Varázshegy és százéves villamosok - csak néhány a gyereknapi hétvége programjaiból.
Nemrég tért haza a Prima Primissima-díjas zongoraművész svájci turnéjáról, ahol többek között Chopin és Liszt műveit szólaltatta meg. INTERJÚ
A kínai közelmúlt egy még mindig elhallgatott időszakáról, az 1959 és 1961 közti éhínségről huszonévesek készítettek megrázó előadást. KRITIKA
A száz éve, 1912. április 5-én született író emlékére Örkény Évfordulót, és számos programot szervezett a Hungarofest.
Kedves Judit,
ha legközelebb ilyet észlesz, kérlek, a puszta véleménnyilvánításon túl küldd el valamilyen formában! Nekünk is az a jó, ha minél bővebb infóval szolgálunk, de sajnos nem nézhetem meg minden nap minden színház honlapját, hogy hátha fölkerült valami azon túl, mint amit kaptunk... Sűrű vendég vagyok a színházak weblapjain, és elhiheted nekem, hogy az a szöveg nem oly régen került oda.
előre is kösz!
sz sz
Juditka ,,,,,,
A Micimackót lőttem magamnak. a felét már megtanultam
szólok a kormányzónak / most nem ér rá, mert a könyvem lektorálja !!!!
de a virtuális nyugalom szigeten már épitünk egy hatalmas bunkert. oda azután nem jönnek be a tüzoltók
Truffaud egy angyal. imádom.
most nehéz helyzetbe vagyok,mert nyomoznak utánunk
képzeld. beszéltem olyan emberekkel akik a monte krisztót tanulták meg
látod Juditkám. ezt ugatom három éve.és ezért firkálok, hogy ezt a 6 x 6 -36
gigavájtot és megavájtot a szeretet tépje szét
a kormányzót ráveszem. hogy Godard: Alpfaville müvét tanulja meg
és mivel biboros is vagyok, a könyvtárosnénit.aki a könyvek elégetésekor mártirhalált halt. szentté fogom avatni
Isten vezesse lépteiid:
Monsienor
AMFORTANN
biboros-érsek
Ezt értem, de azért a színház honlapján ennél egy kicsit több van, például néhány rövid mondat a mű tartalmáról. Szerintem azért az kívánkozott volna...
Kedves Judit,
a premierek esetében mi csak azokkal a szövegekkel dolgozhatunk, amit a színházaktól kapunk. Ők tudják, hogy milyen üzenetet szeretnének közvetíteni. Biztos oka van az idézetnek, ami kiderül az előadásból.
üdv,
színház szerk
Micsoda mű ez! Az egyik legnagyobb filmélményem volt... De hogy fogják színpadra állítani, például a tüzeket?
Hiányoltam egy kis utalást a mű tartalmára, például, ez a mű szerintem ennél a rövid hírnél és mottónál (ami nem is nagyon értem, hogy jön a műhöz) többet érdemelt volna.