Színház

Az ideális karácsonyi ajándék az Orlai Produkciótól érkezik a fa alá

2021.11.28. 10:00
Ajánlom
Egy színházi szabadbérletnek csupán előnyei vannak. A kedvezményes ár, az időbeli rugalmasság, és a bérlettulajdonos ízlésének, érdeklődésének megfelelően alakítható választás teszi praktikussá, az előadásélmény pedig személyessé.

Az Orlai Produkció évek óta közkedvelt, három előadásra szóló szabadbérletének tulajdonosai a Belvárosi Színházban és a 6színben játszott 23 produkciónk közül választják ki kedvenceiket. Mindenki a saját ízlése, érdeklődése szerint állíthatja össze a listáját: megnézhetik újra a régi nagy sikereket, vagy eljöhetnek a legfrissebb bemutatókra. A bérlettulajdonosok nem csupán az előadásokat választhatják ki rugalmasan, hanem a dátumokat is. És még egy érv a bérlet mellett: az egész évadra, 2022. május 31-ig szóló érvényesség. Ráadásképp a Mikulás-napi jegyvásár kér napján, december 4-én és 5-én minden bérlet mellé két darab 50 százalékos kupont is adunk, amit jegyvásárlásra használhatnak fel.

A bérletekről minden fontos információt megtalálnak honlapunkon.

Kezdő színházlátogatóknak ideális a „Páros ajándék” jegy. A két személyre szóló jegy tulajdonosai szintén szabadon választhatnak a Belvárosi Színházban és a 6színben játszott teljes repertoárunkból. Az érvényesség itt is egész évadra szól.

A „Páros ajándék” jegy felhasználásáról és jegyár-kategóriáiról szintén minden fontos információ elolvasható honlapunkon.

Az év utolsó napjaiban nagy szeretettel várjuk Önöket a Belvárosi Színházban és a 6színben is. Szívmelengető előadásokat és felhőtlenül szórakoztató produkciókat egyaránt találhatnak a műsorban. Karácsony első napján az Amy világa, másnapján a Határátlépések lesz műsoron. December 28-án egy nagyon friss produkció, a Hárman a padon várja a nézőket, és ezen a napon a Kaktuszvirágot is megnézhetik. December 29-én a Válaszfalak, december 30-án pedig egy zenés városnézés, a fővárosról szóló legnagyobb slágereket és legviccesebb történeteket felvonultató Budapest, Te! lesz műsoron.

KARJ0631-103458.jpg

Budapest, Te! (Fotó/Forrás: Orlai Produkció)

Ezekre az előadásokra december 4-én és 5-én Mikulás-napi akciónk keretében online és személyesen is nagy kedvezménnyel vásárolhatják meg a jegyeket. Az akció a teljes decemberi és januári műsort érinti, sőt februárra is átnyúlik, mi több, a bérleteket és a „Páros ajándék” jegyeket is érinti. Érdemes korán kelni, és lecsapni a legjobb helyekre!

2021-et az Egy apró kéréssel búcsúztatjuk. Fergeteges szórakozást ígér a produkció, amelyben Szávai Viktóriát, Debreczeny Csabát, Járó Zsuzsát és Mészáros Mátét láthatják december 31-én. Jöjjenek el hozzánk, garantáljuk a felhőtlen kikapcsolódást! Jegyit itt tudja megváltani.

6M6C4460-103456.jpg

Egy apró kérés (Fotó/Forrás: Orlai Produkció)

A színház feltölt, élményeket ad, kiszakít a hétköznapokból. Egyetlen estéből így lesz hosszan tartó, személyes, dédelgetett emlék.

Ennél szebb ajándékot nem lehet sem adni, sem kapni.

 

Az előadásokról és akciókról további információ az Orlai Produkció honlapján érhető el! >>>

Támogatott tartalom.

Programkereső

Legolvasottabb

Könyv

Ők kapják idén a Baumgarten-emlékdíjat

Harmadik alkalommal jelentették be a Kukorelly Endre kezdeményezésére létrehozott elismerés díjazottjait. A teljes egészében közösségi adományokból finanszírozott Baumgarten-emlékdíjak átadására a vírushelyzet miatt később kerül sor.
Klasszikus

Kicsoda Oksana Lyniv, Itália első női zeneigazgatója?

A napokban kezdte meg a munkát a bolognai operaházban az ukrán Oksana Lyniv, aki az első női zeneigazgató Olaszországban. Neve a magyar közönségnek is ismerős lehet, hiszen járt már nálunk.
Színház

Anatolij Vasziljev osztályvezető lesz az SZFE-n

A világhírű orosz alkotó a színházrendező szakos hallgatók osztályvezetőjeként érkezik az intézménybe – közölte a Színház- és Filmművészeti Egyetem.
Vizuál

Elhunyt Ricardo Bofill spanyol sztárépítész

A posztmodern mesterének tartott sztárépítészt 82 éves korában, pénteken, Barcelonában érte a halál.
Könyv

Nyáry Krisztián tiltott szerelmekről ír

Február 14-én különleges kötet jelenik meg a Corvina Kiadó gondozásában. A Tiltott irodalom – Klasszikus irodalmi művek az azonos neműek közötti szerelemről című antológia a „Nem kötelező” sorozat második darabjaként kerül a könyvesboltok polcaira.

hírlevél

A kultúra legfrissebb hírei, programajánlók és exkluzív kedvezmények minden csütörtökön a Fidelio hírlevelében

Nyomtatott magazinjaink

Ezt olvasta már?

Színház hír

A Freeszfe Egyesület a változások úttörői között

A Martin E. Segal Theatre díjjal jutalmazta egyesület munkáját, kiemelve az alapítvánnyá alakulás alatti erőteljes és kreatív tiltakozást is.
Színház ajánló

A Gál Tamás vezette Csavar Színház a 10. Vendégváró Fesztivál meghívottja

Tizedik alkalommal rendezi meg az éppen tizedik születésnapját ünneplő Bethlen Téri Színház a Vendégváró Fesztivált, amelynek idei meghívottja a szlovákiai Csavar Színház. A Gál Tamás vezette felvidéki társulat két felnőtt és két családi előadással érkezik a Bethlen térre. A minden évben a magyar kultúra napja köré szerveződő kisfesztivál célja, hogy a határon túli magyar színházi műhelyeket minél teljesebben megismertesse a budapesti közönséggel.
Színház ajánló

Némafilmek színházi köntösben

Egyedülálló produkció a színházi palettán: egy néma, fekete-fehér előadás, amely zenével és különlegesen izgalmas, a némafilmek stílusát idéző játékkal mesél, s közben a néző fantáziáját használja eszközként ahhoz, hogy kibontakozzon egy egyszerre mulatságos és megindító történet.
Színház hír

Anatolij Vasziljev osztályvezető lesz az SZFE-n

A világhírű orosz alkotó a színházrendező szakos hallgatók osztályvezetőjeként érkezik az intézménybe – közölte a Színház- és Filmművészeti Egyetem.
Színház hír

Ismét lehet pályázni az Örkény István Drámaírói Ösztöndíjra

Közzétette az idei Örkény István Drámaírói Ösztöndíj pályázati felhívását és a pályázáshoz szükséges dokumentumokat a Petőfi Irodalmi Múzeum (PIM). A fiatal drámaírók részére meghirdetett pályázat beadási határideje február 14., hétfő.